Stralen en conserveren

Stralen is van essentieel belang voor een optimaal resultaat bij elk verfsysteem. Het vormt de belangrijkste voorbehandelings- en reinigingsmethode voor het onderhoud van industriële objecten. Wordt er niet gestraald, dan riskeert u onthechting van de verf en andere narigheden. Denk bijvoorbeeld aan de hoge kosten waar dit in kan resulteren.

Stralen en conserveren

Heeft u een stalen of aluminium object dat gestraald moet worden? Twijfel niet langer en neem contact op met een van onze specialisten. Voor het stralen van vijzels, containers, landbouwwerktuigen, tanks, kraanbanen, constructies en transportmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Is het van staal? Dan kunnen wij het voor u stralen en coaten. Niets is ons te gek.

Talloze mogelijkheden

Onze straalcabine van 30 x 8 meter en spuitcabine van 50 x 8 meter geven ons de vrijheid die we nodig hebben om de grootste schepen en industriële objecten te kunnen stralen. We stralen objecten tot maximaal 50 ton en 6 meter hoog en zijn in sommige gevallen zelfs in staat om op locatie te stralen. Dit vergt echter veel flexibiliteit van onze medewerkers. Het werk moet immers door een echte professional worden gedaan en daarom is zowel een straler als een coater nodig voor een project op locatie. Bovendien moeten de werkzaamheden geen schade aan kunnen richten aan de omgeving of het milieu. Afke zorgt ervoor dat iedereen zich aan de regels houdt en dat onze medewerkers al hun werkzaamheden volgens de VCA-regelgeving kunnen uitvoeren.

Stralen en conserverenFlexibel

Ieder onderdeel van uw industriële object kunnen wij gemakkelijk stralen met behulp van onze kraanbanen die zich in de straal- en spuitcabine bevinden. Zo zijn we in staat om ook op enkele meters hoogte ons straal- en spuitwerk uit te voeren. Dat spuiten doen we zowel Airless als Airmix in alle gewenste verfsystemen en kleuren. Wilt u meer informatie over onze materialen en werkwijze? Neem dan eens contact op met Marnix. Hij kan u alles vertellen over het stralen en coaten van industriële objecten.

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden?

Meer informatie aanvragen