Vijzels stralen

Stralen & coaten voor een beter rendement
Om het rendement van de vijzel te kunnen verbeteren en roest te verwijderen is het van belang dat het vijzellichaam helemaal schoon gestraald wordt en wordt voorzien van een nieuwe coating. Hiervoor kunnen wij iedere soort 2-componenten verf (epoxy) gebruiken, om zeker te zijn van een duurzaam en strak resultaat. Bent u benieuwd naar onze werkwijze en materialen? Praat dan eens met onze verfexpert Marnix. Hij kan u alles vertellen over de producten waar wij mee werken.

De juiste faciliteiten
De bovenloopkranen die zich in onze hallen bevinden maken het complexe proces van het stralen en coaten van vijzels een stuk gemakkelijker. Bovendien maken faciliteiten zoals deze onze medewerkers zeer flexibel. Zo kunnen we ieder hoekje en gaatje van het te behandelen object voorzien van een grondige straalbeurt en een nieuwe coating.

Meer dan 35 jaar ervaring
Het gritstralen en conserveren van vijzels en andere industriële objecten doen we al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1980. Sindsdien hebben we vele objecten gestraald voor uiteenlopende opdrachtgevers. Bij velen van hen beviel onze service en kwaliteit zo goed, dat we voor hen inmiddels een vertrouwd adres zijn geworden. En daar zijn we trots op!

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden?

Meer informatie aanvragen