Voorkom gladde wegen en oppervlakken!


Is asfalt, beton of natuursteen niet meer zo ruw en stroef als in het begin? Houd dan rekening met vervelende gevolgen. U loopt het risico dat u of een ander in gevaar komt door gladheid en/of slipgevaar. Op de weg kan dit leiden tot ernstige ongelukken, maar ook in bijvoorbeeld winkelcentra kan een spekgladde natuurstenen vloer voor grote problemen zorgen.

Gladde oppervlakken worden bijvoorbeeld extra gevaarlijk bij neerslag, vochtigheid, rubberafzettingen, brandstof- en olievlekken en winterse omstandigheden…….

Natuursteen opruwen winkelcentrum Steenwijk

Voorkomen is beter dan genezen
Met onze vrachtwagencombinatie kunnen we een hoop narigheid voorkomen. Het systeem is zeer geschikt voor het opruwen van beton, asfalt en natuursteen om de stroefheid van het wegdek te verbeteren. Zo houden we de wegen veilig en kan er weer zorgeloos over het oppervlak gereden of gelopen worden.

Extra brede straalmond
Grote oppervlakken stralen we natuurlijk het liefst snel en gemakkelijk. Om onze waterstraalcombinatie nog efficiënter te maken is daarom een extra brede nozzlebalk van
100 centimeter ontworpen. Hiermee kunnen we nog sneller en dus nog voordeliger het gewenste aantal vierkante meters opruwen.

Andere toepassingen
Onze vrachtwagencombinatie wordt voor veel verschillende doeleinden ingezet. Zo ruwen wij niet alleen het wegdek op, maar is onze speciaal ingerichte vrachtwagencombinatie ook in staat om, met maximaal 2500 Bar, wegenverf, thermoplast en alle andere vormen van wegmarkering te verwijderen.

Bovendien zorgt waterstralen voor een ideale (ruwe) ondergrond om nieuwe wegmarkering
op aan te brengen en kunnen we bestaande wegmarkering gemakkelijk opfrissen.

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden?

Meer informatie aanvragen