Tevreden klanten vertellen

 

‘Vanaf het eerste moment een goed, duidelijk en vriendelijk contact over de behandeling van het onderwaterdeel van onze boot. Een duidelijke offerte en daardoor geen verrassingen achteraf. Ook de extra aangevraagde dingen zoals het lassen van een zwemtrap is vakkundig en zoals afgesproken uitgevoerd. Bij het ophalen van de boot goede afhandeling en uitleg over de garantie op het geleverde werk. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van Hooghiemstra.  Ons onderwaterschip ziet er weer super strak uit. Opvallend is de vriendelijkheid waarmee ik telkens geholpen ben’ (André)

>
‘Afspraak maken ging goed, duidelijk en vriendelijk. Wij hadden een aantal wensen, daar is ruimte voor, en deze zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Het afgeleverde werk zag er keurig uit’ (Fam. Bosma – Sneek)

>
‘Kwaliteit geleverd, ten opzichte van de prijs een 10!. Daarnaast vakmensen die meedenken en adviseren, dank daarvoor. Ook transport over de weg geregeld, uitstekend en een redelijke prijs. Kortom…ooit weer een nieuw project? Dan laten we deze zeker weer bij Hooghiemstra behandelen’ (Fam. Overheul – Stavoren)

>
‘Ik kwam op advies bij Hooghiemstra terecht en maakte een open informatiedag mee. Dat beviel mij prima. Ik heb mijn boot laten stralen en afwerken en was daar uiterst tevreden over. Dit kan ik iedereen van harte aanbevelen’ (Fam. Beuker –  Hoogeveen)

>
‘Donderdag 23 mei mijn Barkas 1100 opgehaald. Onderwaterschip incl. waterlijn gestraald en compleet nieuwe systeem aangebracht. Ziet er prachtig en zeer professioneel uit. Bijzonder vriendelijke mensen (zelfs de hond Bouke) en zeer correcte afwikkeling. In mijn optiek: een aanrader voor een ieder die zuinig is op zijn onderwaterschip’ (Fam. Otten – Almere)

>
‘Wij willen jullie nog bedanken voor het fijne zaken doen, het vertrouwen dat wij al meteen kregen bij het eerste gesprek. En vooral voor het vakwerk dat jullie geleverd hebben aan onze barkas “Herantu”. Wij zijn super tevreden hoe mooi schoon wij de boot weer terug kregen! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid.’ (Fam. van Tuijl, Boxtel)

>
‘Na lang wikken en wegen besloten om het onderwaterschip te laten stralen. Hier hebben we echt geen spijt van gehad. Nu na 8 jaar ziet het er nog steeds perfect uit. De anoden doen hun werk en wij genieten….en wij varen echt veel!’
(Fam. Bethlehem, Drachten)

>
‘Na 11 jaar is het onderwaterschip nog steeds in perfecte staat. Tegen de aangroei alleen 1x in de twee of drie jaar een nieuw laagje antifouling aanbrengen. Super tevreden!’
(Fam. van Wieren, Wergea)

>
‘Wij willen jullie nog bedanken! Voor het fijne zaken doen, het vertrouwen dat wij al meteen kregen bij het eerste gesprek. En vooral voor het stukje vakwerk/vakmanschap dat jullie geleverd hebben! Ons casco gaat als een grondig bewerkt scheepje bij jullie de deur uit.’ (Fam. M. Overheul, Buren)

>
‘Wij zijn ZEER tevreden over het resultaat van het onderwaterschip. Het is strak en netjes gespoten, keurig afgewerkt en werd blinkend opgeleverd. Onze hartelijke dank aan alle medewerkers van Hooghiemstra BV’
(Fam. v/d Kuil, Scherpenzeel)

>
‘Onderwaterschip laten stralen. Dik tevreden. Communicatie prima, levertijd in verband met drukte in overleg weekje later dan afgesproken. Bedankt voor de goede en correcte afhandeling’ (Fam. Visser, Amsterdam)

>
‘Un chantier très accessible situé dans la magnifique region Frize. Une equipe sympa et compétente, un haut niveau de qualité et des tarifs corrects sont les raisons de ma fidelité à Hooghiemstra’ (S. Wolf, Mulhouse, France)

>
‘In 2010 hebben wij ons schip laten stralen en opnieuw in de antifouling laten zetten. Uw garantie bedroeg
5 jaar. Nu de boot er na 5 jaar weer uit is blijkt dat u geen grootspraak heeft gebruikt. Het onderwaterschip
is schoon, nog niet een groene waas… Dit heeft ons doen besluiten ook de romp bij u te laten doen. Maar daar sparen we nog even voor! (M. Jacobs, Roden)

>
‘We hebben het bedrijf twee jaar geleden leren kennen omdat de onderkant van ons schip moest worden gestraald. Erg goede dienstverlening en hele goede behandeling. Nu weer langs geweest voor wat kleine zaken, prima service. Heren veel dank, jullie zijn goed bezig. Top.’
(C. Meijer, Scheveningen)

>
‘If you want a job done properly go to the experts. Alongside the Princess Margarite Kanal, within minutes our boat was in the slings and out of the water. When we collected our 38 year old cruiser she looked like new. The technical expertise of this enterprise is accompanied by personal service and friendly staff with no hidden extras. We can highly recommend it’ (Jeremy and Elaine Fisher-Bevan, Condom, France)

>
‘De naam zegt het al HOOGhiemstra…het bedrijf heeft werk van hoge klasse afgeleverd en dan hebben we het nog niets eens over de service en klantvriendelijkheid. Werkelijk grote klasse’ (B. Coulier, Westervoort)

>
‘In een paar korte zinnen….uitstekende behandeling van het schip….open en klantvriendelijk….staan voor afspraken, zowel in het geleverde werk en wat betreft tijd….komen garantie ruimhartig na….de boot is in goede handen’
(Fam. Geurts, Ooij)

>
‘In 2005 hebben wij het onderwaterschip van onze Sneekermeer bij Hooghiemstra laten stralen en in het International systeem laten zetten. Ons schip blijft altijd het hele jaar in het water liggen. Alleen in het voorjaar er even uit voor de antifouling. Ons vaargebied is het IJsselmeer en gedurende de zomermaanden zwerven we 6 tot 8 weken over de Nederlandse en Duitse Wadden. Na 9 jaar ziet het onderwaterschip er nog bijzonder goed uit. Wij zijn heel tevreden over het resultaat en de wijze waarop de boot is behandeld’ (Fam. P. Bos)

>
‘We brought the boat from Sleeuwijk on the recommendation of our surveyor to have the underwater hull sandblasted and painted. Albert has been very helpful and the job done as per quote and to schedule. We look forward to returning next year for further painting of the superstructure’ (Robin Parker, Grimsby, Verenigd Koninkrijk)

>
‘De boot is super mooi gelakt, is als een nieuwe boot geworden. Ik raad iedereen aan om naar Hooghiemstra te gaan, daar besteden ze er veel aandacht aan’
(Max Touw, Neer-Limburg)

>
‘I must say that our experience with the company is such that I would have no hesitation in recommending anyone who needs work done like us to come to Hooghiemstra’
(Dave Johnson, Londen, Verenigd Koninkrijk)

>
‘Wat een enthousiast en deskundig bedrijf. Het casco van onze nieuwe boot zag er na het stralen zo fraai uit, dat we haar zonder op de verdere afbouw te wachten direct te water wilden laten om er gelijk een grote reis mee te maken. Een paar dagen later bleek de schilder ook zeer te spreken te zijn over de door hem te behandelen ondergrond’
(Paula & Hans Petri, Boelenslaan)

>
‘Na 10 jaar ziet het onderwaterschip van onze Tengro kruiser er nog steeds prachtig uit’ (G. van Wieren, Wergea)

>
‘Wij zijn zeer tevreden over de behandeling van het onderwaterschip van onze Proficiat. Het ziet er weer als nieuw uit!’ (Fam. Brouwer, Amsterdam)

>
‘Na lang wikken en wegen toch besloten de boot te laten stralen en spuiten. We hebben er geen spijt van! Alles ziet er weer netjes uit. Bedankt voor het mooie resultaat en de gastvrijheid’ (Fam. de Vries, Leeuwarden)

>
‘Wij hebben het onderwaterschip en de romp van onze kruiser door Hooghiemstra laten behandelen.
Het onderwatergedeelte is gestraald en opnieuw in de coating gezet. De romp is geschuurd en opnieuw afgelakt. Prima. Wij kunnen Hooghiemstra iedereen aanbevelen’
(Fam. Vos, Almere)

Wilt u uw boot stralen en coaten?

Vraag dan nu een offerte aan