Wegmarkering verwijderen

Wegmarkering houdt de verkeerssituatie veilig en overzichtelijk. Het is daarom van belang dat wegmarkering goed zichtbaar blijft en verwijderd kan worden zodra de verkeerssituatie wijzigt of de markering begint te slijten. Onze medewerkers zijn vrijwel dagelijks op pad om wegmarkering te verwijderen of op te frissen. Dat doen wij al lang en gebeurt vandaag de dag met behulp van onze mobiele waterstraalcombinatie. Deze is speciaal ingericht voor het verwijderen van wegmarkering of het opruwen van beton, asfalt of natuursteen. Het grote voordeel van onze combinatie? Het maakt het verwijderen van markering zeer gemakkelijk.


 

 

Techniek
Wegmarkering en andere soorten coating verwijderen we heel gemakkelijk met de techniek in onze speciale vrachtwagencombinatie. Deze waterstraler is voorzien van een hogedrukpomp, een schoonwatertank en een vuilwatertank. De aquablast (nozzlebalk) die voor de truck is gemonteerd maakt een roterende beweging van circa 1500 onwentelingen per minuut. Zo wordt een ‘freeseffect’ gerealiseerd dat de wegmarkering verwijdert, maar het wegdek niet beschadigd. Dankzij de regelbare hoge druk blijven beton, asfalt en alle andere vormen van bestrating in topconditie.

Flexibel wegmarkering verwijderen
Van wegwerkzaamheden hoor je als weggebruiker natuurlijk zo min mogelijk last te hebben. Daarom voeren wij onze werkzaamheden, wanneer gevraagd, ook ’s nachts en in het weekend uit als de meeste automobilisten van hun nachtrust of weekend genieten. Zo beperken we verkeershinder tot een minimum en kan de weg snel weer in gebruik worden genomen.

Toepassingen:
– Thermoplast, wegenverf, agglomeraat, taperesten en dergelijke verwijderen;
– Coating van bijvoorbeeld fietssuggestiestroken verwijderen;
– Bitumen ten behoeve van aanbrengen nieuwe wegen;
– Cementsluier ten behoeve van het aanbrengen van nieuwe markering verwijderen;
– Rubbersporen op vliegvelden verwijderen;
– Slijtlagen opruwen of verwijderen;
– Opruwen van beton, asfalt of natuursteen;
– Opruwen van betonvloeren in bedrijfshallen;
– Opfrissen van belijning.

Milieuvriendelijk wegmarkering verwijderen
Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat het milieu wordt gespaard tijdens het verwijderen van wegmarkering. We gebruiken uitsluitend schoon leidingwater voor onze straalwerkzaamheden en vangen reststoffen en gebruikt water op in onze vuilwatertank. Wij kunnen met trots zeggen dat onze combinatie écht milieuvriendelijk is. De truck voldoet aan de Europese emissiestandaard Euro 5. Dat betekent dat we ook in alle woongebieden mogen stralen. Nieuwsgierig naar de vele toepassingen van onze mobiele waterstraalcombinatie? Neem contact op met Albert en stel gerust uw vragen.

Tienduizenden vierkante meters

Jaarlijks worden in opdracht van diverse wegenbouwmaatschappijen, wegenmarkeerbedrijven, aannemingsbedrijven, provinciën en gemeenten, tienduizenden vierkante meters markering in het gehele land verwijderd en wegdek opgeruwd. Deze kilometers geven ons de ervaring die we nodig hebben om ons werk écht goed te doen.

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden?

Meer informatie aanvragen