Containers stralen

Weg met roest en vuil – containers stralen

Containers worden intensief gebruikt en zijn daarom na verloop van tijd wel toe aan een opknapbeurt. Roest en vuil zitten immers alleen maar in de weg en maken uw container onherkenbaar. Dat schaadt niet alleen uw waardevolle bezit, maar ook uw imago. Want wie is de eigenaar van die ene verwaarloosde roestige container en waarom onderhoudt hij hem niet? Is deze ondernemer ook nalatig als het gaat om zijn bedrijf? Natuurlijk wilt u voorkomen dat er op deze manier over uw bedrijf gedacht wordt. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw bezit; zorg dat uw containers goed voor de dag komen.

Een frisse start

Is uw container behandeld door onze deskundige stralers? Dan is een ruw en egaal oppervlak het resultaat. Dit blanke canvas vraagt om een verfsysteem van kwaliteit en een kleur die past bij de huisstijl van uw bedrijf. Zo maakt u een frisse start met uw container(s) die stralen als nooit tevoren. Dat maakt de container weer representatief en herkenbaar. U houdt uw containers toch ook in goede conditie?

Wij behandelen iedere container

Groot of klein, open of gesloten: iedere container is bij ons in goede handen. Onze strakke planning zorgt voor een snelle afhandeling van ieder gestraald object. Daar steken we graag veel energie in, omdat we weten dat onze klanten hun containers het liefst snel weer in gebruik nemen. Marnix kan u alles vertellen over de effectieve werkwijze die dit mogelijk maakt. Onze stralers en coaters nemen uw container onder handen en voorzien hem na het stralen van een 2-componenten systeem in de gewenste RAL-kleur. In een mum van tijd ziet de container er weer als nieuw uit.

Wilt u uw container laten stralen maar moeten er ook wat (las)reparaties worden uitgevoerd? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op met bijvoorbeeld Afke. Zij kan u meer vertellen over de vele mogelijkheden.

 

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden?

Meer informatie aanvragen