Stralen en conserveren

Van essentieel belang!

Stralen is van essentieel belang voor een optimaal resultaat bij elk verfsysteem. Het vormt de belangrijkste voorbehandelings- en reinigingsmethode voor het onderhoud van industriële objecten. Wordt er niet gestraald, dan riskeert u onthechting van de verf en andere narigheden. Denk bijvoorbeeld aan de hoge kosten waar dit in kan resulteren.

Objecten van staal & aluminium

Heeft u een stalen of aluminium object dat gestraald moet worden? Twijfel niet langer en neem contact op met een van onze specialisten. Voor het stralen van vijzels, containers, landbouwwerktuigen, tanks, kraanbanen, constructies en transportmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over onze diensten?

Een persoonlijke benadering met korte lijnen

Goede naam in watersportwereld en wegenbouw

Sinds 1980 de vertrouwde kracht van een familiebedrijf

Optimaal bereikbaar via A7 en groot vaarwater

Slimme oplossingen en vooruitstrevende aanpak

Kwaliteit volgens de VCA-regelgeving

Talloze mogelijkheden

Onze straalcabine van 30 x 8 meter en spuitcabine van 50 x 8 meter geven ons de vrijheid die we nodig hebben om de grootste schepen en industriële objecten te kunnen stralen. We stralen objecten tot maximaal 50 ton en 6 meter hoog en zijn in sommige gevallen zelfs in staat om op locatie te stralen. Dit vergt echter veel flexibiliteit van onze medewerkers.

Het werk moet immers door een echte professional worden gedaan en daarom is zowel een straler als een coater nodig voor een project op locatie. Bovendien moeten de werkzaamheden geen schade aan kunnen richten aan de omgeving of het milieu. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich aan de regels houdt en dat onze medewerkers al hun werkzaamheden volgens de VCA-regelgeving kunnen uitvoeren.

Onderdelen & industriële objecten

Het Dat spuiten van industriële objecten doen we zowel Airless als Airmix in alle gewenste verfsystemen en kleuren. Wilt u meer informatie over onze materialen en werkwijze? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen  u alles vertellen over het stralen en coaten van industriële objecten.

Straalcabine van 30 x 8 meter + spuitcabine van 50 x 8 meter

We stralen objecten tot maximaal 50 ton en 6 meter hoog en zijn in sommige gevallen zelfs in staat om op locatie te stralen.

Het laatste nieuws

Geen berichten gevonden.

Meer weten over onze diensten?

Een persoonlijke benadering met korte lijnen

Erkend straal en coating center

Sinds 1980 de vertrouwde kracht van een familiebedrijf

Optimaal bereikbaar via A7 en groot vaarwater

Slimme oplossingen en vooruitstrevende aanpak