Onderwaterschip behandelen

Bent u de trotse eigenaar van een boot?

Dan weet u dat het onderwaterschip het zwaar te verduren krijgt. Uw boot ligt immers voortdurend in het water en krijgt te maken met aangroei en corrosie. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Uw boot is immers een enorm waardevol bezit, en moet goed onderhouden worden zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Essentieel

Uw boot is een waardevol bezit en moet goed onderhouden worden zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Een goede behandeling van het (onderwater)schip is daarom essentieel. Alleen op ruw en gestraald staal kan het verfsysteem, dat uw boot moet beschermen tegen aantasting, zich goed hechten. Wij staan u graag te woord.

Laat u uw onderwaterschip behandelen door onze specialisten?

Dan kunt u uw boot zowel via de weg als via het water bij ons brengen. Onze werf ligt namelijk direct aan het Prinses Margrietkanaal in Uitwellingerga. Wij halen uw schip uit het water met behulp van onze botenlift en pakken het bovenwaterschip vervolgens goed in om het te beschermen tegen stof en vuil. Dan stralen we het onderwaterschip zorgvuldig met corund: een straalmiddel dat heel scherp en slijtvast is.

Is uw schip volledig gestraald?

Dan brengen we in onze coatinghal een 5-laags verfsysteem op basis van 2-componenten (epoxy) aan, inclusief een laag antifouling. Deze laatste laag weert aangroei van micro-organismen, algen en mosselen, zodat uw schip schoon en glad blijft.

Tot 10 jaar garantie

Op de conservering van uw onderwaterschip kunnen wij daarom een garantie van 5 of 10 jaar geven. Tot slot moet het verfsysteem enkele dagen uitharden voordat u weer onbezorgd kunt varen. Bent u benieuwd naar de voorwaarden die gelden voor de garantie? Bel dan eens

Meer weten over onze diensten?

Een persoonlijke benadering met korte lijnen

Goede naam in watersportwereld en wegenbouw

Sinds 1980 de vertrouwde kracht van een familiebedrijf

Optimaal bereikbaar via A7 en groot vaarwater

Slimme oplossingen en vooruitstrevende aanpak

Wanneer is het tijd voor een behandeling van het onderwaterschip?

  • bij losbladderende verf door onthechting
  • bij roestvorming
  • indien uw schip nog oude teerlagen bevat
  • bij elektrolyse
  • bij beschadigingen
  • als preventief onderhoud om uw schip in topconditie te houden

Controleer het onderwaterschip regelmatig

Een goed onderhouden (onderwater)schip glijd immers soepel door het water. Die verminderde weerstand levert u een brandstofbesparing op. Dat is fijn voor u en uw portemonnee!

Kwaliteit gegarandeerd!

Ga voor zekerheid en zorgeloos varen. Op de conservering van uw onderwaterschip kunnen wij u een garantie van 5 of zelfs 10 jaar aanbieden.

Het laatste nieuws

Geen berichten gevonden.