Mobiel waterstralen

Chaos op de weg moet te allen tijde worden voorkomen.

Zeker wanneer er bijvoorbeeld sprake is van wegwerkzaamheden en verschillende soorten (conflicterende) belijning is het belangrijk om orde op zaken te stellen. Zorg daarom dat weggebruikers veilig de weg op kunnen en er geen onduidelijkheid bestaat over de wegmarkering. Laat oude wegmarkeringen op tijd verwijderen, of maak vervuilde markeringen weer beter zichtbaar. Dat schept orde in de chaos die belijning kan veroorzaken.

In alle hoeken van het land

Mobiel stralen doen we al meer dan 40 jaar. In al die jaren hebben tienduizenden vierkante kilometers wegdek opgeruwd of ontdaan van wegmarkering. Met vallen en opstaan hebben we de meest geschikte technieken ontdekt en deze kennis gebruikt bij de aanschaf van onze mobiele waterstraalcombinatie. Deze is dagelijks op weg naar klanten in heel Nederland. Van Friesland tot Limburg en van Zeeland tot Groningen; onze truck komt in alle uithoeken van het land en wordt incidenteel ook gebruikt voor werkzaamheden in het buitenland.

Waterstralen

Onze mobiele waterstraalcombinatie kan met een variabele hoge drukregeling (tot maximaal 2.500 Bar) en werkbreedte van 22,5 centimeter wegenverf, thermoplast en iedere andere vorm van wegmarkering verwijderen. Daarnaast is waterstralen ook uitermate geschikt voor het opruwen van gladde oppervlakken, zoals beton, asfalt, natuursteen of het verwijderen van rubbersporen op bijvoorbeeld vliegvelden. En sinds we beschikken over onze brede nozzlebalk van 90 centimeter vormt de omvang van het te stralen oppervlak geen uitdaging meer voor onze waterstraler. Kortom, de combinatie kan voor vrijwel elke klus worden ingezet.

Meer weten over onze diensten?

Een persoonlijke benadering met korte lijnen

Erkend straal en coating center

Sinds 1980 de vertrouwde kracht van een familiebedrijf

Optimaal bereikbaar via A7 en groot vaarwater

Slimme oplossingen en vooruitstrevende aanpak

Voordelen van waterstraalcombinatie:

  • Eenvoudig en snel thermoplast, wegenverf, agglomeraat en alle andere vormen van markering verwijderen;
  • Dankzij brede nozzlebalk van 90 centimeter sneller grote oppervlakken opruwen;
  • Niet afhankelijk van weersomstandigheden (met uitzondering van vorst);
  • Op iedere locatie het wegdek stralen;
  • Inzetbaar voor zowel grote als kleine projecten;
  • Het wegdek wordt, indien de ondergrond in goede staat is, niet beschadigd;
  • Na de werkzaamheden blijft het wegdek schoon achter;
  • Milieubewust stralen dankzij het opzuigen van de reststoffen en het afvoeren hiervan naar een erkende vuilverwerkingplaats.

Volgens de laatste milieu eisen en technieken

Onze enthousiaste, ervaren en vakkundige medewerkers maken van Hooghiemstra BV een betrouwbaar en flexibel bedrijf. Wij zijn VCA-gecertificeerd en beschikken over machines die voldoen aan de nieuwste milieueisen en technieken. Onze waterstraalcombinatie zuigt namelijk al het vuil en reststoffen direct na het stralen op, zodat het wegdek schoon achterblijft. Afvalstoffen worden vervolgens verwerkt op een erkende afvalverwerkingplaats; niet alleen goed voor het beton en asfalt, maar ook voor het milieu.