Wegmarkering verwijderen

Mobiele waterstraalcombinatie

Wegmarkering houdt de verkeerssituatie veilig en overzichtelijk. Het is daarom van belang dat wegmarkering goed zichtbaar blijft en verwijderd kan worden zodra de verkeerssituatie wijzigt of de markering begint te slijten.

Onze medewerkers zijn vrijwel dagelijks op pad om wegmarkering te verwijderen of op te frissen. Dat doen wij al lang en gebeurt vandaag de dag met behulp van onze mobiele waterstraalcombinatie. Deze is speciaal ingericht voor het verwijderen van wegmarkering of het opruwen van beton, asfalt of natuursteen. Het grote voordeel van onze combinatie?

Het maakt het verwijderen van markering zeer gemakkelijk.

Meer weten over onze diensten?

Een persoonlijke benadering met korte lijnen

Erkend straal en coating center

Sinds 1980 de vertrouwde kracht van een familiebedrijf

Optimaal bereikbaar via A7 en groot vaarwater

Slimme oplossingen en vooruitstrevende aanpak

Milieuvriendelijk wegmarkering verwijderen

Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat het milieu wordt gespaard tijdens het verwijderen van wegmarkering. We gebruiken uitsluitend schoon leidingwater voor onze straalwerkzaamheden en vangen reststoffen en gebruikt water op in onze vuilwatertank.

Tienduizenden vierkante meters

Jaarlijks worden in opdracht van diverse wegenbouwmaatschappijen, wegenmarkeerbedrijven, aannemingsbedrijven, provinciën en gemeenten, tienduizenden vierkante meters markering in het gehele land verwijderd en wegdek opgeruwd. Deze kilometers geven ons de ervaring die we nodig hebben om ons werk écht goed te doen.