Transportmiddelen stralen

Onderhoud is behoud: verwijder roest en vuil

Uw transportmiddel brengt uw goederen natuurlijk van A naar B, maar kent naast deze instrumentele waarde ook een bepaalde symboliek. Ziet een hoogwerker, bulkoplegger of trailer er roestig en vies uit, dan heeft dat immers gevolgen voor het imago van uw bedrijf. Men doet liever zaken met een onderneming die zijn zaken goed voor elkaar heeft en dus ook haar materiaal goed verzorgt. Zorg er daarom voor dat transportmiddelen die echt een straalbeurt en een nieuwe coating nodig hebben deze op tijd krijgen.

Ervaring met de beste materialen en technieken

In de loop der jaren hebben wij vele soorten transportmiddelenĀ behandeld. Hoogwerkers, bulkopleggers, trailers, aanhangwagens en nog veel meer objecten zijn naar volle tevredenheid van onze klanten weer als nieuw vertrokken. Deze klanten maken weer dankbaar gebruik van hun transportmiddel, dat voorzien is van een schoon en ruw gestraald oppervlak, gecoat met een 2-componenten (epoxy) verfsysteem. Het geheel wordt afgewerkt in de gewenste kleur met blanke lak en kan eventueel inclusief belettering worden afgeleverd. Zo komt uw transportmiddel weer goed voor de dag!

Gegarandeerd een strak resultaat

Natuurlijk verwacht u dat uw transportmiddel wordt afgeleverd in precies de goede kleur, zonder verflopers of stof in de lak en voorzien van een conservering die weer jaren mee gaat. Om dat vlekkeloze resultaat te kunnen garanderen is precisiewerk vereist. En dat is geen gemakkelijke opgave. Gelukkig hebben onze stralers en coaters jarenlange ervaring met transportmiddelen en weten zij precies wat hen te doen staat: voorzichtig maar grondig stralen en foutloos conserveren. Benieuwd naar onze ervaring? Of bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan eens met Afke, of kom eens langs en ontdek de vele mogelijkheden.

 

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden?

Meer informatie aanvragen