Ons bedrijfsverhaal

Expertise met een menselijk karakter, dat is Hooghiemstra in een notendop. In ons bedrijfsverhaal een drie-eenheid aan het woord, oftewel de ‘sintrale as’, de centrale as van Hooghiemstra, oftewel de sturende verbindingsweg tussen personeel, opdrachten en de klanten. Die Sintrale As bestaat uit Afke en Marnix Kuindersma, eigenaren van Hooghiemstra bv, tezamen met Albert Beuker. Samen vormen zij het hart van de organisatie, het aanstuurpunt.

Laten we bij het begin beginnen, een stukje achtergrond van jullie drie. Dames gaan voor.

Afke: Ik ben geboren in Sneek, maar belandde al gauw in Uitwellingerga. Mijn ouders zijn het bedrijf gestart. Marnix deed toentertijd vakantiewerk bij ons, we werden verliefd en van het één kwam het ander.

Marnix: Inderdaad, ik heb mijn opleiding MTS Elektro nog afgemaakt, maar bleef bij Hooghiemstra. Met Afke heb ik in 1997 de beslissing genomen om samen in de VOF van mijn schoonouders te stappen en in 2006 hebben we het bedrijf overgenomen. Inmiddels ben ik hier al meer dan 20 jaar.

Albert: ik ben geboren in Harlingen en opgegroeid in Sexbierum en woon nu in het plaatsje Herbaijum. Oorspronkelijk VWO gedaan gevolgd door de HEAO. In 2003 kwam bij Hooghiemstra een vacature vrij, ben ik voor een gesprek uitgenodigd en dat voelde goed, we waren er gauw uit en inmiddels zijn we heel wat jaren jaar verder.

Lees hier verder…

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden?

Meer informatie aanvragen