Garantie onderwaterschipbehandeling

‘Hoe zit het eigenlijk met de garantie?’ is een vraag die (nieuwe) booteigenaren vaak stellen. En ook mensen die overwegen om het onderwaterschip van hun boot te laten stralen en coaten, zullen zich dit afvragen. Terecht. U wilt immers voorkomen dat uw boot binnen korte tijd weer wordt aangetast door algen, schelpjes en mosselen. Wanneer deze narigheid na twee seizoenen alweer muurvast op het onderwaterschip zit, kunt u wel stellen dat er iets mis is gegaan. Wees daarom verstandig en ga alleen in zee met een bedrijf dat u een goede garantie kan bieden. Bij Hooghiemstra zijn we overtuigd van onze kwaliteit en gaan daarom een uitgebreid garantieplan niet uit de weg.

Garantie onderwaterschipbehandeling
Laat u uw onderwaterschip behandelen door onze vakmensen? Dan bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en service. Daarom kunnen wij u standaard een garantie van 5 jaar geven op de conservering. En komt u ieder twee jaar bij ons langs om het onderwaterschip te voorzien van een nieuwe laag antifouling? Dan geven wij u, samen met International Paint Nederland, een garantie van 10 jaar op de conservering. Zo kan uw boot weer tegen een stootje en is hij klaar voor de volgende generatie. U wilt toch ook zo lang mogelijk van uw schip kunnen genieten?

5 jaar garantie

Standaard geven wij 5 jaar garantie minus 20% per jaar op de conservering van het onderwaterschip. Voorwaarde hierbij is dat u het onderwaterschip eenmaal in de twee jaar voorziet van een nieuwe (juiste) laag antifouling en eventuele beschadigingen bijwerkt met het aangebrachte verfsysteem.

10 jaar garantie
Hooghiemstra is een gecertificeerd Straal- en Coatingcenter van International Paint Nederland. Gezamenlijk kunnen wij u 10 jaar garantie geven op de conservering van het onderwaterschip.

Hoe werkt het concept?
– Garantie is beschikbaar voor eigenaren van wie de boot volgens het International Paint systeem in een gecertificeerd Straal- en Coatingcenter is behandeld;
– Het onderwaterschip dient door Straal- en Coatingbedrijf Hooghiemstra elke twee jaar geïnspecteerd en voorzien te worden van een nieuwe laag antifouling;
– U ontvangt een garantiebewijs, met daarin alle voorwaarden, dat zowel door ons als door International Paint Nederland wordt ondertekend;
– Voorafgaand aan elke inspectiebeurt krijgt u van ons tijdig bericht voor het maken van een afspraak.

Heeft u vragen over onze garantieregelingen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Albert. Hij kan u alles vertellen over de zekerheden die wij u kunnen bieden.

Vertrouwt u uw schip toe aan onze medewerkers? Dan kan uw onderwaterschip met gemak weer 15 jaar mee (mits goed onderhouden). Zo bent u verzekerd van een strak en duurzaam resultaat, om weer jarenlang zorgeloos mee te varen. Dat geeft een veilig gevoel!

Wilt u uw boot stralen en coaten?

Vraag dan nu een offerte aan